Even voorstellen

 

Sinds 2007 ben ik verloskundige, en op dit moment werkzaam bij Partners In Verloskunde in Alkmaar. Ik heb al vele moeders en baby’s mogen begeleiden bij de borstvoeding. Ik heb gezien dat dit proces niet altijd vanzelf gaat. Toen ik zelf moeder werd, was ik zeer gemotiveerd om borstvoeding te geven. Ook bij mij ging het niet vanzelf, maar na hulp van een lactatiekundige en doorzetten heb ik mijn drie kinderen een lange periode borstvoeding mogen geven. En daar heb ik van genoten.

Ik wilde veel meer weten over hoe ik moeders en baby’s kon helpen om problemen bij borstvoeding te begeleiden en op te lossen. Daarom ben ik de opleiding tot lactatiekundige IBCLC gaan volgen en het internationaal examen heb ik in oktober 2018 gehaald. In april 2019 ben ik mijn eigen lactatiekundige praktijk gestart!

Zwangerschap, geboorte en borstvoeding zijn natuurlijke processen. Het is heel vanzelfsprekend om borstvoeding te geven, maar vanzelf gaat het niet altijd. Bij mij staan jij en je baby centraal en ik wil je helpen om naar een oplossing te zoeken die bij jou, je partner en je baby past, omdat er niet één beste oplossing bestaat.

Overige gegevens

  • Nederlandse Vereniging van Lactatiekundige (NVL)  lidnummer: 79618                                                                                            
  • Internationale beroepsregistratie IBCLC nummer: L-150629
  • Kamer van Koophandel nummer: 74002902
  • Ik ben aangesloten bij het Klachtenportaal Zorg