Consult aan huis

Tijdens het consult aan huis bespreken we samen de periode tot nu toe, doe ik mondonderzoek bij je baby, observeer ik hoe de voeding gaat en maken we samen een plan. Ik schrijf een verslag met informatie en advies en stuur deze per mail naar je toe zodat je alles na kunt lezen. Een consult duurt gemiddeld 1-2 uur.

Bij een consult aan huis heb je de keuze tussen twee soorten consulten met bijbehorende tarieven en nazorg. Zie hiervoor tarieven.

Consult aan huis in de zwangerschap

Een consult aan huis is ook in de zwangerschap mogelijk, bijvoorbeeld voor vragen of om voorlichting aan huis te krijgen. Korte vragen naar aanleiding van dit consult kunnen per telefoon of per e-mail gesteld worden en zijn inbegrepen bij dit consult. Mocht je na de geboorte van je baby toch nog een consult aan huis nodig hebben dan geldt hiervoor het tarief voor een vervolgconsult.

Vervolgconsult aan huis

Over het algemeen is één consult voldoende om verder te kunnen. Soms heb je later in de borstvoedingsperiode nog een keer een consult aan huis nodig. Dit is dan een vervolgconsult.